Hrušková a jablková pasta - ovocné jedlo | ||
Suroviny : 2 kg hruškovej a jablkovej kaše, 25 dag kryštálového cukru |
||
Recept : Zrelé jablká a hrušky umyjeme, olúpeme, rozštvrtíme a vykrojíme z ních jaderníky. Zomelieme na mäsovom mlynčeku a hotovú kašu za stáleho miešania uvaríme na hustý lekvár. Pridáme cukor a varíme, kým dobre nestuhne. Do hotovej pasty môžeme pridať posekané orechy. Pergamenový papier dáme na plech, zľahka natrieme jedlým olejom a natrieme naň pastu. Vložíme do rúry a pri miernej teplote pomaly sušíme. suchú pastu bez papiera skrútime do valčeka, vložíme do čistého pohára a zaviažeme dvojitým celofánom. |
||
Užívanie : |
||
Pôsobí proti : |
||
Možné komplikácie : |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.