Choď na obsah Choď na menu
 


Kyslá kapusta s hroznom - zeleninové jedlo

30. 8. 2009

Kyslá kapusta s hroznom - zeleninové jedlo    
Suroviny :
Recept :
Bobuľky 80 g červeného hrozna rozpolíme, vyberieme z nich jadierka. Hrozno pridáme do 150 g nadrobno pokrájanej kyslej kapusty, polejeme zálievkou z jednej lyžičky panenského oleja, dvoch lyžíc jablkovej šťavy, jednej lyžičky citrónovej šťavy, jednej lyžičky medu, soli a bieleho korenia. Posypeme jednou lyžičkou vlašských orechov. Podávame s celozrnnou žemľou.
Užívanie :
Pôsobí proti :
Možné komplikácie :

Šalát s hroznom - miešaný šalát    
Suroviny :
1/2 hlávky červenej kapusty, 2 kyslé jablká, 2 strapce hrozna, 4 lyžice octu, 4 lyžice oleja, citrón, cukor, soľ, čierne mleté korenie
Recept :
Jemne nakrájanú kapustu posolíme, okoreníme, zalejeme octom a olejom, podusíme. V miske premiešame s nastrúhanými jablkami a hroznom. Prisladíme a okyslíme podľa chuti.
Užívanie :
Pôsobí proti :
Možné komplikácie :

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.